UF Partner

Farhad Lindén Kakavand

Ung Företagsamhet i Göteborgsregionen är bortskämda med att ha flertalet fina partners och UF-vänner vars bidrag innebär att vi är där vi är idag. Här får du lära känna personerna som brinner lika mycket för ungt entreprenörskap som vi gör. Vi säger hej till Farhad Lindén Kakavand som arbetar på Svenska Mässan Gothia Towers.

Hej Farhad, vem är du och vad gör Svenska Mässan Gothia Towers?
Mitt namn är Farhad Lindén Kakavand och är Senior Sales Manager Events på Svenska Mässan Gothia Towers.

Svenska Mässan Gothia Towers är En global mötesplats i hjärtat av Göteborg. Svenska Mässan och Gothia Towers bildar tillsammans en av Europas största helintegrerade mötesplatser med cityläge. Varje år väljer mer än 2 miljoner besökare från hela världen att mötas, äta och bo hos oss. Vi erbjuder allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak.

Varför stöttar ni Ung Företagsamhets?
Det är en fantastisk plattform där ungdomar får möjlighet att förverkliga idéer och tankar som de har, men framförallt upptäcka ett inre engagemang och vilja som kommer att driva dem mycket lägre än vad de anar. Och sanningen är att de är just dessa ungdomar som kommer vara med och forma får anläggning och verksamhet i framtiden.

Varför är Ung Företagsamhets arbete viktigt?
Just för att de hjälper ungdomar att upptäcka det inre drivet och att förbereda dem för båda arbetslivet, men kanske även livet i sig.

Vad tycker du är höjdpunkterna med UF under året?
Måste säga att det var SM i Stockholm som var årets höjdpunkt. Möjligheten att få vara med och uppleva alla de fantastiska idéerna som hade förverkligats och den energin och engagemang alla ungdomarna hade med sig till eventet.

Jag vill veta mer

Hör gärna av dig!  

Ung Företagsamhet Göteborg • Isabelle Svahn
031 - 38 70 402 • isabelle.svahn@ungforetagsamhet.se